Нов станбен објект во подножјето на Водно - Кисела Вода


Урбано домување во мир и тишина со заеднико дворно место.

Погледнете ја нашата понуда на станови од 40-65m2

Кликни за повеќе инфо

Локација

Техничка спецификација


Габарит

Станбен простор: 1 222 m2

Катност

Пр+3+Пк ( со Подземни гаражи и подрумски простории )

Број на станови

23

Квадратура

Од 40 m2 ( двособен ) до 65 m2 ( трисобен )

За подетален преглед на станови погледнете ја веб странава на компјутер
Potkrovje Sprat Prizemje
План на приземје. Изберете стан за да подетален преглед.
План на 1-3 спрат. Изберете стан за да подетален преглед.
План на подкровје. Изберете стан за да подетален преглед.

Урбан дом со двор, надвор од градскиот метеж.

  • Урбано домување во мир, тишина со заедничко дворно место.
  • Модерен и функционален распоред
  • Во подножјето на парк шумата Водно

  • Независно ладење и греење за секој стан засебно со најсовремена ефикасна технологија
  • Одлична термичка и звучна изолација

  • Во близина на детска градинка, основно и средно училиште, супермаркет.
  • Безбедно дворно место, уредено за дружење со пријателите.
  • Поволно станбено кредитирање

Контактирајте нé


“ГЛОБОЧКИ” д.о.о.е.л. Скопје
ул. Димо Хаџи Димов 123/8
1000 Скопје, Р. Македонија

телефон: +389 2 30 91 887

телефон: +389 70 262 708

телефон: +389 70 258 039